Studia z przyszłością

więcej

Kosmetologia medyczna w praktyce

więcej

Dietetyka

więcej

Pedagogika

więcej
Kosmetologia
więcej
Bezpieczeństwo wewnętrzne
więcej
Trwa rekrutacja na studia podyplomowe
więcej
Studia podyplomowe
więcej

Otwarcie pracowni technologii żywności z Ato Sushi, 25.10.2017

« wróć

Pracownia Technologii Żywności po METAMORFOZIE! Efekty "kuchennych rewolucji" można było obejrzeć 25 października podczas uroczystego otwarcia zmodernizowanej pracowni. Wydarzenie uświetnił pokaz zdrowej kuchni japońskiej w wykonaniu Gości z zaprzyjaźnionego Ato Sushi.

Pracownia technologii żywności w wakacje przeszła gruntowny remont i zyskała nowe oblicze. Co ważne w sali pojawiły się funkcjonalne meble oraz profesjonalne sprzęty i urządzenia: piekarnik, płyty grzewcze, zmywarka, frytkownica parowa oraz Thermomix.

Ściany zostały ozdobione elegancką tapetą oraz glazurą, a dodatkowo industrialny charakter wnętrza podkreślono lampami w stylu loftowym.

created by: Strony Internetowe Łódź